‘Vrijdagavondcafé’ met Valentijnverzoekjes

Op de volle vrijdagavond van Radio Aalsmeer ook weer Ron Leegwater die deze week samen met Deborah Bothe ‘Vrijdagavondcafé’ presenteert. Te gast onder meer Roland Hofman van Feestweek Aalsmeer over het nieuwe evenement NO JOKE dat zij op 1 april organiseren. Onder andere DJ Jean, Het Feestteam en O’G3NE staan al op de line-up. Kan Roland al meer verklappen?

Valentijn
Het andere thema van deze uitzending is natuurlijk Valentijnsdag, want 14 februari is het weer zover. De uitgelezen kans om jouw liefde te verrassen met een romantische boodschap via de radio! Stuur je verzoekplaatje met eventueel een tekst die voorgelezen kan worden naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur ‘m in via Facebook of Twitter.

Culinaire gewoontes
Radiokok Marc Eveleens schuift ook aan en neemt je mee naar onze culinaire gewoontes en voorkeuren in een bepaald decennium. Verder natuurlijk nog Soulshow-Classic, Ron’s Top40 Hitarchief en de gezellige meezinger en last but not least om 22.22 uur precies Deborah met haar rubriek over alles wat er in Aalsmeer en Kudelstaart op de sociale media opviel.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer/Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×