Technoparty in vernieuwd N201 en live op radio

Het vernieuwde muziekcentrum N201 opent a.s. zaterdag weer de deuren na een grondige verbouwing. Een metamorfose die mogelijk werd gemaakt na een crowdfunding actie. De openingsparty zal ook in het nieuwe techno-programma ‘Zimmer Frei’ op Radio Aalsmeer te horen zijn.

Het zaalgedeelte van het Aalsmeerse muziekcentrum is opnieuw ingedeeld en heeft een vast podium gekregen. Ook is er een nieuwe kleedkamer voor de artiesten gekomen. Voor de bezoekers is er een grote bar in de danszaal en een aparte rokersruimte náást het podium. Ook is er achterin een nieuwe zithoek gecreëerd en hebben zowel de lichten als het geluid een upgrade gekregen.

De vernieuwde club N201 zal worden geopend met de technoparty Nachtruis. A.s. zaterdag zullen de volgende artiesten hun opwachting maken: DJ Blanda, Nina de Koning, resident DJ’s Jor-D en Mister Marcel. De avond wordt stevig afgesloten door het duo NOACH & Kegffnayy.

Ook Radio Aalsmeer is deze avond van de partij. Het nieuwe programma ‘Zimmer Frei‘ zal live uitzenden vanuit N201 en daarna ook een uur live draaien tijdens de pre-party van Nachtruis.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×