Actualiteiten in ‘Weekend Magazine’

Zondag tussen 14.00 en 17.00 uur staat er weer een team klaar om de luisteraars van Radio Aalsmeer te informeren over de actuele zaken in Aalsmeer. Daniëlle Klaassen en Elbert Huijts hebben uiteraard weer veel sport voor u, maar ook de wekelijkse boekbespreking van Constantijn Hoffscholte, het Cultuurpunten de lokale en sportagenda. Verdere onderwerpen: de Bevrijdingsestafette, het Kudelstaarse stratentoernooi, de Historische Tuin, de Westeinder Rondvaart en verslaggevers langs de lijn bij FC Aalsmeer en RKDES,  De technische ondersteuning is in handen van Mariëlle Wegman en Olaf Huijts.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 maart 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×