Nieuwe gast in ‘Door de Mangel’ is Marlon Kreeft

Afgelopen maandag ontving presentator Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ pedagogisch medewerker Marion van der Sluis. De drie kernwoorden die het best bij haar passen zijn: sociaal bewogen, creatief en positief. Van der Sluis is opgegroeid in Amsterdam, maar bracht menig weekend door in Groet, waar haar ouders een vakantiehuisje hadden. Marion is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het IKC Triade en zet zij momenteel met buurtverbinder Helma Keesom een meetingpoint voor jonge ouders. “We willen kijken wat jonge ouders nodig hebben en wat er leeft in de buurt”, aldus de Amsterdamse van geboorte.

Marlon Kreeft
Marion heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 165e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Marlon Kreeft. Zet zit in binnen het CDA, het bestuur van SPIE, maar heeft een eigen bedrijf opgezet met de naam Mamaplaza. Van der Sluis wil graag weten welke activiteiten zij binnen dit concept aan het ontwikkelen is. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 3 april vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Aalsmeer Vandaag (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 30 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×