“Top 10 van…” Hans Millenaar en Jack Muller

Maandag 3 april zijn er maar liefst twee gasten bij het programma ‘De Top 10 van…’. Hans Millenaar, leadzanger en gitarist van de Hucksters en Jack Muller, die in zijn vrije tijd graag drumt en boeken schrijft, zijn tegelijk uitgenodigd. De reden daarvan is dat hun top 10, die zij eerder in de show ten gehore wilden brengen, niet in zijn geheel gedraaid kon worden omwille van de tijd. Hans en Jack mogen alsnog hun niet gedraaide, favoriete nummers laten horen. Gegarandeerd een muzikaal uurtje met deze performers! De presentatie is vanaf 20.00 uur in handen van Miranda Gommans. Rinus van Itterzon zal plaatsnemen achter de knoppen.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Mariëlle Wegman

Gepubliceerd: 31 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×