Cadeautje voor politie

De politieagenten van het Aalsmeerse politiebureau werden vrijdag aangenaam verrast, zo meldden zij op Facebook.
Vrijdag troffen de agenten voor politiebureau Aalsmeer geen bezoekers, maar een glinsterend pakketje. Verrast en nieuwsgierig liepen de dienders naar de voordeur, waar het al snel om een cadeautje bleek te gaan. Het mooie ingepakte cadeautje had een speciale boodschap:

Ik ben niet verloren of kwijt
Ik lig hier speciaal voor jou
Om een glimlach
Op je gezicht te toveren
Dus neem mij mee
En geniet er van

Onderzoek ingesteld
De agenten zouden geen agenten zijn als er geen onderzoek werd ingesteld. Al snel werd onderaan het berichtje duidelijk van wie dit presentje afkomstig is: de Faceboekgroep Voor Jou Van Mij. Via deze groep wordt er opgeroepen om een klein gebaar, waar dan ook, achter te laten en een glimlach te creëren bij degene die het vindt.

Glimlach
Die glimlach was zeker op de gezichten van de wetsdienaren getoverd en het cadeautje heeft een mooie plek gekregen in het politiebureau. Geluk zit ‘m in kleine dingen, aldus de Aalsmeerse politie op hun Facebook-pagina.

Foto: Het cadeautje (foto: Facebook Politie Aalsmeer-Uithoorn)

Gepubliceerd: 4 maart 2017 om 17:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×