Optreden Pete Bog’s Bigband in 'huiskamer van Aalsmeer'

Pete Bog’s Bigband geeft zaterdag 18 maart om 20.30 uur een optreden in De Oude Veiling ook wel bekend als “de huiskamer van Aalsmeer”. De band neemt het publiek mee op een avontuurlijke reis door de muzikale geschiedenis van de 20 ste eeuw met, onder andere, Sammy Nestico, Cole Porter, Duke Ellington en anderen. Het vocale gedeelte zal worden vertolkt door de bekende zangeres Heidy Crooymans, de vaste zangeres van de band, wiens fantastische stem zich soepel vlijt rond de zangnummers.

Sinds haar oprichting in 1995, toen bekend als De Hint Bigband, en in 2013 verzelfstandigd tot waaronder zij nu bekend is, is Pete Bog’s Bigband uitgegroeid tot een graag geziene gast in de regio’s Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. De band wordt gevormd door een 18-tal enthousiaste en gevorderde amateurs onder leiding van Leon van Mil.

Het orkest beheerst een breed repertoire aan swing-, blues-, latin- en funknummers. De band heeft in 2011 in De Oude Veiling al een keer mogen optreden. Sindsdien is het repertoire sterk uitgebreid. Op strategische plekken in de band zitten heerlijke solisten die de zaak nog verder kunnen opzwepen. Het concert begint om 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur) in De Oude Veiling in de Marktstraat te Aalsmeer. De toegangskaarten kunnen worden gekocht aan de kassa of vooraf via www.pbbb.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Foto: Pete Bog’s Bigband (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 maart 2017 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×