Carmen Gomes Inc. in Bacchus

Zaterdag 11 maart komt de zangeres Carmen Gomes naar Aalsmeer. KCA organiseert weer een jazzconcert op niveau in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat. In 2006 heeft de groep Carmen Gomes Inc. zichzelf opnieuw uitgevonden met de komst van gitarist Folker Tettero. Zijn bluesy sound zorgt voor net het beetje gewicht dat de zangeres nodig heeft om haar stem te kunnen laten leunen op zijn akkoorden en riffs. Dat geeft bassist Peter Bjørnild en drummer Bert Kamsteeg op hun beurt weer meer vrijheid, zodat ze Carmen muzikaal uitdagen om tot het uiterste te gaan.

Carmen Gomes heeft een onmiskenbaar gevoel voor de blues. De soul die zij in haar stem weet te leggen, herinnert aan Amerikaanse grootheden uit de jazz. Carmen Gomes won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest en speelde op het North Sea Jazz Festival, Copenhagen Jazz festival en Yokohama Jazz festival in Japan.

Gepubliceerd: 6 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×