Place2Bieb voor jongeren in Kudelstaart

Na maanden verbouwen en inrichten was het zaterdagmiddag 4 maart zover: de officiële opening van het nieuwe tiener- en jongerencentrum in Kudelstaart met de onthulling van de nieuwe naam. Vrienden, familie, buurtbewoners en belangstellenden werden verwelkomd door de jongeren die hun gasten vol trots het centrum lieten zien.

Onthulling nieuwe naam
Onder luid tromgeroffel door vele Kudelstaartse jongeren, verrichtte wethouder Gertjan van der Hoeven de officiële opening. Nadat hij het lint had doorgeknipt, schoof er een ballonenhaag omhoog en werd de nieuwe naam zichtbaar: ‘Place2Bieb’.
Place2Bieb is bedacht door een van de jongeren die hiervoor een mooie prijs kreeg. Ook de tieners en jongeren werden verrast. Uit handen van de wethouder kregen zij een cheque voor het aanschaffen van een Game Console en buitenattributen.

Actief
Nadat de wethouder nog enkele mensen in het zonnetje had gezet, konden alle aanwezigen actief aan de slag. Cultuurpunt Aalsmeer en Sportservice Aalsmeer verzorgden workshops, zoals dansen en taekwondo. Veel jongeren volgden de les van DJ Akira of zetten zich in voor de beautycorner.  En ook de allerkleinsten vermaakten zich goed op het springkussen. Jong en oud genoten van de positieve sfeer onder het genot van een hapje en wat lekkers.

Geslaagde opening
De Binding en DOCK en alle tieners- en jongeren kijken terug op een geslaagde opening van het nieuwe tiener- en jongerencentrum.
Place2Bieb biedt plaats aan tieners en jongeren van 10 tot en met 23 jaar. De tieners van 10 tot en met 15 jaar zijn welkom bij de inlopen georganiseerd door de Binding. Voor meer informatie over deze inlopen zie www.debinding.nl. De jongeren vanaf 15 jaar kunnen terecht bij de inlopen van DOCK. Kijk voor meer informatie over deze inlopen op www.dock.nl.

Foto: wethouder Van der Hoeven heeft net de nieuwe naam onthult. (Gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 7 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×