Creatief met geboortekaartjes bij ‘Echt Esther’

Donderdag vanaf 19.00 uur is Jacqueline Beek te gast bij Esther Sparnaaij. Beek houdt zich bezig met het creëren van unieke geboortekaartjes. Het zijn namelijk geen normale kaartjes, maar ze beschildert houten kinderspeelgoed op zo’n manier dat het een gepersonaliseerd geboortekaartje is dat past bij (de ouders van) het pasgeboren kindje. Heb jij een vraag voor Jacqueline Beek of ben je zelf ook zo creatief aangelegd en wil je meepraten? Dat kan, neem dan contact op met esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×