Politiekpanel in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Donderdagavond is het ook weer tijd voor ‘Radio Aalsmeer Politiek’ van 20.00 tot 22.00 uur. Presentatoren Eric Kreike en Sem van Hest zullen in gesprek gaan met het radiopanel bestaande uit Jaap Overbeek, Janny Oosterloo, Wim Spaargaren, Peter Smolders en Stefanie van Vliet. Zij zullen ingaan op actuele politieke Aalsmeerse zaken en uiteraard ook aandacht voor de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van vorige week.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jaap Overbeek (Aalsmeer Vandaag/Arjen Vos)

Gepubliceerd: 20 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×