‘Let’s Go’ over voorjaarsschoonmaak

Deze week is de lente officieel begonnen en dat vraagt om een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen binnen op je kamer, maar ook buiten op straat. Kim heeft daarom Garby uitgenodigd in de studio. Garby heeft namelijk als doel dat het buiten ook altijd netjes en schoon is en jij kunt haar daarbij helpen. Vrijdag vertelt ze hoe jij dat kunt doen. Ook is er vrijdag livemuziek in de studio. Thies komt langs en hij houdt van muziek. Hij speelt maar liefst vier instrumenten! Maar waar gaat hij op spelen, en wat is zijn favoriete instrument? Je hoort het vrijdag bij ‘Let’s Go’ vanaf 18.00 uur.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Thies (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×