Win kaarten No Joke! in ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater presenteert deze week samen met Caroline Baarse ‘Vrijdagavondcafé’ en ze mogen meteen twee kaarten weggeven voor het feest op 1 april van Feestweek Aalsmeer: No Joke! Stuur een vrolijk, grappig of hilarisch bericht naar Ron en Caroline via de ‘Vrijdagavondcafé’ Facebookpagina, waarin je vertelt waarom jij deze kaarten zou moeten winnen. In de uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt. Verder heeft Ron een reportage gemaakt met Erik van den Brun, de wijkagent van Aalsmeer Centrum en komen de meest actuele politiezaken aan de orde. Ook komt Meindert van der Zwaard zijn maandelijkse muziekrubriek presenteren met dit keer als thema: fluiten. Tenslotte zoals altijd ook weer de Soulshow-classic, de gezellige meezinger en een duik in het Top 40 Hitarchief.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Erik van den Brun (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×