‘Weekend Magazine’ blikt terug op DownTown Ophelia

Zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur een terugblik op DownTown Ophelia, waarbij Radio Aalsmeer de hele dag aanwezig was als DownTown Radio. Alle door de deelnemers ingesproken verzoekplaten passeren nogmaals de revue en natuurlijk ook de verzoekjes die afgelopen zaterdag nog niet in de uitzending voorbij konden komen. Op zondag komt ‘Weekend Magazine’ gewoon weer uit onze vaste studio. Peter Boogaard en Esther Sparnaaij hebben uiteraard weer veel sport voor u, maar ook de wekelijkse boekbespreking van Constantijn Hoffscholte en de maandelijkse column van dorpsdichter Bram Landzaat. De technische ondersteuning is in handen van Ed Zethof.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Lol in het glazenhuis (Mariëlle Wegman)

Gepubliceerd: 23 maart 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×