‘Door de Mangel’ ontvangt Marion van der Sluis

Maandag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ een kattenliefhebster die aan doggydating doet. De drie kernwoorden die het best bij haar passen zijn: gezelschapsdier, doener en accuraat. Yvette Koehler is in 42 jaar tijd maar liefst 19 keer verhuisd, maar heeft nu haar plekje gevonden in Aalsmeer. GarbyAalsmeer zoals zij ook wel genoemd wordt, ontdoet regelmatig de openbare ruimte van afval. “Heel telepathisch hoor! Zouden meer mensen moeten doen!”, aldus Koehler.

Triade
Yvette heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 164e gast in ‘Door de Mangel’ is Marion van der Sluis. Zij is werkzaam in de kinderopvang bij Solidoe en ‘belast’ met het nieuwe project Triade en daar zou GarbyAalsmeer wel meer over willen weten. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 27 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marion van der Sluis (eigen foto)

Gepubliceerd: 23 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×