De snoeiboot vaart weer uit

Zaterdag 8 april vaart de snoeiboot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplas de mogelijkheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren. De boot ligt weer op de vertrouwde locaties: van 9-12 uur in de Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13-16 uur bij het Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug

De snoeiboot inmiddels een begrip
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om hen daarbij van dienst te zijn biedt de gemeente de mogelijkheid aan om op zaterdag 8 april, 7 oktober en 18 november hun snoeiafval gratis af te voeren. De eilandeigenaren wordt bij het snoeien in het voorjaar gevraagd om goed op te letten opdat er geen broedende vogels en/of nesten worden verstoord. Bedrijfsafval, zoals seringenhout -en kluiten, wordt niet geaccepteerd.
Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, dan is deze waarschijnlijk even aan het lossen, maar komt weer terug.

Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer vraag naar afdeling VKH, vaarwegbeheer tel.nr. 020–5404911

Gepubliceerd: 25 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×