Devon uit Rijsenhout brengt single wereldwijd uit

De Nederlandse popgroep STORM3 lanceerde vrijdag 24 maart hun nieuwe single ‘Set This Place On Fire’ samen met de Duitse DJ Alpha-X op het gerenommeerde dancelabel Andorfine Records. De single wordt wereldwijd uitgebracht en gepromoot door het Duitse label, zelfs in Amerika.

STORM3 bestaat uit de Rijsenhoutse Devon Donovan, Patrick la Lau en Koen van der Heide. Zij zijn zeer enthousiast en trots dat de single door het label dat aan de wieg stond van acts als Cascada, Danzel en Verona, wordt uitgebracht. “Naast het uitbrengen van singles krijgen we ook de kans om nummers te schrijven en onze vocalen te lenen aan meerdere producties. Supercool allemaal” aldus een enthousiaste Devon.

 

STORM3 bruist van de plannen voor de toekomst en is klaar om de wereld op zijn kop te zetten met hun muziek.

Foto: STORM3 met in het midden Devon Donovan (eigen foto)

Gepubliceerd: 24 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×