Doggydating in ‘Door de Mangel’

 Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ zinkweker Franka Riesmeijer. Het presentatie duo Mylène en Elbert Huijts vroegen Franka natuurlijk ook naar drie kernwoorden die haar het best beschrijven. Hondenliefhebber, probeerder en zinkweker was haar antwoord. De in het in oost-Nederland gelegen dorpje Aert geboren Riesmeijer studeerde in Groningen en kwam voor haar werk naar Aalsmeer. “De deuren staan bij Aalsmeerders open, maar ze kennen elkaar al zo goed dat het moeilijk is om er echt tussen te komen. Ook zijn ze erg recht voor hun raap”, aldus Riesmeijer. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Doggydating met Garby
Franka heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 163e gast in ‘Door de Mangel’ is Yvette Koehler. Zij is een echte hondenliefhebster, doet aan doggydating en staat in Aalsmeer bekend als GarbyAalsmeer. In die hoedanigheid organiseert zij op zaterdag 25 maart een Opschoonactie in Aalsmeer-Zuid. Volgens Riesmeijer blijft Yvette altijd enthousiast, ondanks de nooit opdrogende afvalstroom. “Hoe doet zij dat toch?” vroeg Franka zich af. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 20 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Yvette ‘GarbyAalsmeer’ Koehler (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×