Vooruitblik DownTown bij ‘Vrijdagavondcafé’

Ook deze vrijdag staan de deuren van het gezellige ‘Vrijdagavondcafé’ weer wagenwijd open. Ron Leegwater presenteert deze week met Marjolein. Samen ontvangen zij weer leuke gasten in de studio om te praten over evenementen die de komende tijd plaatsvinden. De Flower Cup in de Bloemhof en Downtown Ophelia komen daarbij zeker aan de orde, want deze vinden beide aanstaande zaterdag plaats. Ook komt Constantijn Hoffscholte vertellen over de lezing van Midas Dekkers en het Aalsmeer Flower Festival. Verder een interview met de toneelvereniging de Rijzenspelers. Zij staan binnenkort weer op de planken in Rijsenhout. Natuurlijk ook de UIT-Agenda van Marjolein en Ron zorgt weer voor de muziek en speelt met een kandidaat het radiospelletje Soundmemory.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: www.aalsmeerflowerfestival.nl

Gepubliceerd: 16 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×