Radio Aalsmeer wordt DownTown Radio

Zaterdag 18 maart zal de Ophelialaan veranderen in DownTown Ophelia. Een dag waar op spectaculaire wijze aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. Zij staan de hele dag in het middelpunt en mogen laten zien dat zij ook kansen verdienen op de arbeidsmarkt. In de winkels, bij de kappers, de horeca, op straat en op de radio werkt en helpt dit speciale personeel. En Radio Aalsmeer is er de hele dag live bij!

Braderie
Maar er is die dag meer te doen in de Ophelialaan, Speciaal voor dit evenement is de winkelstraat verkeersvrij gemaakt. Een braderie, een podium met optredens en modeshows, creatieve en actieve workshops, kinderspelletjes, springkussens, schminken, kinderboerderijdieren, brandweer, fotoshoots, hapjes en drankjes en nog veel meer.

Glazenhuis
Ook Radio Aalsmeer draagt dit initiatief een warm hart toe en zal gedurende de hele dag live uitzenden vanuit de Ophelialaan. Vanaf 10.00 uur wordt Radio Aalsmeer omgedoopt in ‘DownTown Radio’. Een heel team aan programmamakers zal live verslag doen van dit unieke evenement. Omdat een belangrijke doelstelling van deze dag het inzamelen van geld voor de Stichting Downsyndroom (SDS) is, zal de lokale omroep in de etalage van ‘Teddy’s’ ook een ‘glazenhuis’ opzetten. Daar zullen tegen betaling verzoekplaatjes aangevraagd kunnen worden. Deze verzoekjes worden vervolgens ingesproken door speciale gast-dj’s en gedraaid worden op ‘DownTown Radio’. Uiteraard allemaal voor het goede doel.

‘DownTown Radio’  wordt zaterdag 18 maart uitgezonden van 10.00 – 17.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: www.downtownophelia.nl

Gepubliceerd: 13 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×