‘Let’s Go’ over clinic Ajax Vrouwen

Een sportieve vrijdag bij ‘Let’s Go’, want Kim en Laurens gaan vanaf 18.00 uur praten over de speciale voetbalclinic die binnenkort bij FC Aalsmeer is. De vrouwen van Ajax Dames 1 komen namelijk op zondag 26 maart a.s. een clinic geven zoals zij zelf normaal trainen. De Ajax Vrouwen begeleiden de trainingsvormen en na de training nemen de Ajax Vrouwen de tijd om handtekeningen uit te delen en om op de foto te gaan! Een zestal meiden van FC Aalsmeer uit verschillende teams komen vertellen waarom zij net zo goed (of misschien wel beter) kunnen voetballen dan jongens!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×