Veel kunst en cultuur in ‘That’s Life’

Het lifestylemagazine van Jenny Piet, Wilbert Streng en technicus Frans van der Wee is donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 weer te beluisteren. In het kunst-halfuurtje van Janna van Zon is uitgenodigd Ineke Seriese. Zij heeft zich via haar loopbaan als kleuterleidster, docent muziek en poppenspeelster bekwaam gemaakt in de vertelkunst. De radio is hier natuurlijk een uiterst geschikt medium voor om dit ten gehore te brengen.

Curator
Verder in het programma zijn de suppoosten van het Oude Raadhuis te gast. De dames Joke van Klink, Dorry de Boo en Gretha de Jong vertellen over hun werk bij de exposities aldaar.
Ook in de studio zijn Ingrid Koppeschaar en Michael Glanz. Koppeschaar is de curator van gemeente Aalsmeer en zorgt de exposities in het gemeentehuis, alwaar Glanz momenteel exposeert. Op woensdag 28 maart geeft hij een lezing waarbij hij zijn kunstwerken van uitleg voorziet.

Wooninspiratiebeurs
Tenslotte schuiven Gerrit Hoogebeen en Geraldine Bontekoe aan om u uit te nodigen voor de wooninspiratiebeurs op zondag 19 maart bij Kooyman in De Kwakel. Hier kunt u kennis maken met diverse partijen die zich behouden met wooncomfort, maar er is ook een kunstpleintje waar o.a. werk van Michael Glanz is te bewonderen.

That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet (fotograaf: Arjen Vos)

Gepubliceerd: 13 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×