‘Echt Esther’ ontvangt culinaire ondernemers

Esther Sparnaaij verwelkomt donderdag om 19.00 uur een aantal culinaire ondernemers uit Aalsmeer. Zij is benieuwd waarom zij van lekker eten maken hun werk hebben gemaakt en hoe zij aankijken tegen eten, gezonde voeding en eten als onderdeel van een feestje. Te gast zijn Daniëlle Jonker van Soep Aalsmeer, Marc Eveleens van Culiworks en Maarten Wildeman van Taarten van Maarten. Heeft u een vraag voor deze creatieve ondernemers? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Daniëlle Jonker (eigen foto)

Gepubliceerd: 13 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×