‘Door de Mangel’ ontvangt zinkweker Franka Riesmeijer

Afgelopen maandag ontving presentatrice Mylène Huijts in het wekelijkse interview-programma ‘Door de Mangel’ Ruud Eveleens. Uiteraard werd Ruud ook gevraagd naar drie woorden die hem het best beschrijven. Ruud Kruisbes, zoals zijn bijnaam luidt, vindt zichzelf: zorgzaam, humor en evenwichtig. Als voorwerp nam Eveleens een Kika-beer mee. “Mijn dochter Larissa heeft tweemaal leukemie gehad, maar is nu gelukkig weer gezond”, aldus de teammanager bij het UWV. Zijn andere dochter Lizanne is actief als vrijwilligerscoördinator op Lesbos in vluchtelingenkamp Kara Tepe. “Op 25 maart is er een kleding- en speelgoedbeurs t.b.v. Kara Tepe en daar ben ik best een beetje trots op” zei Ruud. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Eveleens heeft uiteraard ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 162e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Franka Riesmeijer. Zij is bevlogen ‘zinkweker’ bij de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer. Ruud wil van haar weten hoe zij naar Aalsmeer en haar inwoners als relatieve buitenstander kijkt. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 13 maart vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert en Mylène Huijts (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 9 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×