‘Weekend Magazine’ met vooruitblik DownTown Ophelia

Op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur praat ‘Weekend Magazine’ u bij over de actualiteit in Aalsmeer & Kudelstaart. Te gast is onder andere de organisatie van DownTown Ophelia. Zij organiseren op 18 maart een mooi evenement in de Ophelialaan en we kunnen alvast verklappen dat Radio Aalsmeer de hele dag live op locatie is. Verder uiteraard aandacht voor de sport in de omgeving, de evenementenagenda’s en onze vaste rubrieken. Constantijn Hoffscholte bespreekt enkele boeken die u volgens hem zou moeten lezen en nog redelijk nieuw is de maandelijkse bijdrage van Stichting Oud Aalsmeer over een stukje geschiedenis van ons dorp. De presentatie is deze zondag in handen van Margret van der Meer, Koen Overbeek en Timo van Amstel. Ed Zethof verzorgt de techniek.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: DownTown Ophelia (www.downtownophelia.nl)

Gepubliceerd: 9 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×