Culinair met Marc Eveleens bij ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater heeft Marc Eveleens weer opgetrommeld om vrijdag met de luisteraars de keuken in te duiken voor zijn culinaire rubriek. Het water loopt je nu al in de mond. Ook te gast is Ilse Zethof om een en ander over DownTown Ophelia te vertellen. Verder op veler verzoek een herhaling van het interview dat Ron drie weken geleden had met André van Duin ter ere van zijn 70’e verjaardag. Dit alles omlijst met veel muziek, zoals de Soulshow-classic, Ron’s Top40 Hitarchief en de gezellige meezinger.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Ron Leegwater (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 6 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×