‘Let’s Go’ belt organisatie Junior Pramenrace

Het familieprogramma van Radio Aalsmeer is iedere vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur te beluisteren. Kim Maarse en Laurens Niezen ontvangen Lotte in de studio. Haar broer Rick heeft het syndroom van Down en Lotte komt vertellen hoe het is om Rick om als broer te hebben! Ook gaan ze praten over DownTown Ophelia wat op 18 maart plaats vindt en in het teken staat van mensen met het syndroom van Down. Verder is het op 17 juni de grote dag waarop de Junior Pramenrace gevaren wordt. Kim belt in de uitzending met de organisatie om te horen of er misschien al iets bekend is over de opdrachten en hoe je je op kunt geven voor de Junior Pramenrace. Tenslotte is ‘Let’s Go’ altijd op zoek naar talent! Kun je zingen of een muziekinstrument spelen en wil je dat op de radio laten horen? Mail dan naar Kim via letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Junior Pramenrace 2016 (AalsmeerVandaag.nl)

Gepubliceerd: 6 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×