‘Radio Aalsmeer Politiek’ interviewt twee wethouders

Een afvaardiging van het college van Burgemeester en Wethouders schuift donderdagavond aan in het politieke radioprogramma. Presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest interviewen de wethouders met tussen 20.00 en 21.00 uur Gertjan van der Hoeven (o.a. jeugd, sport en ruimtelijke ontwikkeling) en tussen 21.00 en 22.00 uur Job Kluis (o.a. recreatie, duurzaamheid, milieu). Heeft u vragen aan een of beide wethouders over onderwerpen of projecten die binnen hun portefeuille vallen? Mail deze dan vooraf naar info@radioaalsmeer.nl zodat de redactie de vragen kan meenemen in de voorbereiding van de interviews.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Gertjan van der Hoeven (www.aalsmeersebelangen.nl)

Gepubliceerd: 6 maart 2017 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×