'Top 10 van… Peter Daalman’

Maandag om 20.00 uur krijgen Taltiha van Itterzon (techniek) en Miranda Gommans (presentatie) bezoek van Peter Daalman. Peter woont samen met Astrid, heeft twee dochters en een bonusdochter. Hij heeft sinds kort zijn eigen klusbedrijf, waarin hij schilderwerk en overige verbouwingswerkzaamheden verzorgt. Hij komt oorspronkelijk uit Rijsenhout, maar woont al jaren in de Sportlaan. Peter is in zijn vrije tijd DJ en draait bijvoorbeeld op laatste werkdag of Koningsdag of tijdens andere speciale gelegenheden. Wil je weten wat nog meer hobby’s zijn van deze gast, luister dan op maandag 6 maart naar: De Top 10 van… Peter Daalman.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Peter Daalman (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×