Kindercoach Ruud Eveleens gemangeld

In het wekelijkse interview-programma ‘Door de Mangel’ ontving presentator Elbert Huijts deze keer ouderenconsulent Bianca Zekveld, inderdaad familie van kroegbaas Jan Zekveld. Uiteraard werd Bianca naar drie kernwoorden gevraagd die het best bij haar passen. De in Hoofddorp opgegroeide Zekveld noemde zichzelf “zorgzaam, impulsief en oprecht”. De zorgmanager maakt zich hard voor ouderen in Aalsmeer. “Geld voor dienstverlening is er niet (meer) in een verzorgingstehuis, alles gaat naar de zorg. Misschien is dit iets wat de gemeente zou kunnen oppakken”, vertelde de Aalsmeerse gepassioneerd. Tevens is zij actief bij FC Aalsmeer en organiseert onder meer de kinderbingo en een Ajax-clinic voor de meiden bij de FC. “En dat terwijl ik in eerste instantie helemaal niets met voetbal had”. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via uitzending gemist.

Kindercoach
Zekveld heeft uiteraard ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 161e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Ruud Eveleens. Hij is kindercoach en actief bij de Binding met tieners. Zijn dochter Lisanne zit op Lesbos om vluchtelingen te helpen. Bianca hoopt dat hij iets over haar ervaringen kan vertellen. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 27 6 maart vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kikaberen van Ruud Eveleens (eigen foto)

Gepubliceerd: 3 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×