De viering van het Aalsmeerse weekeinde in ‘Weekend Magazine’

Zondag 5 maart tussen 14.00 en 17.00 uur is er in ‘Weekend Magazine’ zoals gebruikelijk weer veel aandacht voor de lokale sportclubs. Afgelopen week was het behoorlijk rustig op de velden door de vakantie en carnaval, maar worden a.s. zondag weer vele krakers gespeeld, waaronder de topper FC Aalsmeer – KDO. Dus voor sport(uitslagen), Aalsmeers nieuws, zoals de Kunst(kast) wandeling, een lezing over architect Berghoef, een boekbespreking, het Cultuurpunt, Aalsmeer Schoon, Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart en de agenda uit de regio moet u bij ‘Weekend Magazine’ zijn! Deze zondag gepresenteerd door Jan van Veen, Elbert Huijts en Danielle Klaassen. De techniek is in handen van Frank van Nederveen en Olaf Huijts.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Jan van Veen presenteert met Elbert Huijts en Daniëlle Klaassen het WM (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 3 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×