‘Secret Stereo’ komt stiekem tussendoor

Het werd voor de heren Lennart Bader, Niels Tenhagen en Frederik Tijssen toch wel erg lang wachten op de vijfde zaterdag van de maand waarop hun programma eigenlijk wordt uitgezonden. De eerstvolgende keer is pas eind april! In de tussentijd sinds de vorige Secret Stereo is er alweer enorm veel mooie nieuwe muziek uitgebracht die ze dolgraag willen laten horen. Daarom dopen ze voor een keer ‘Super Zaterdag’, dat eigenlijk in de gids staat, om in ‘Secret Stereo’. Dat betekent: drie uur lang, live gemixt, de allerbeste muziek uit de genres deephouse, dance en trance. Zaterdag tussen 21.00 en 00.00 uur op Radio Aalsmeer.

Secret Stereo wordt stiekem iedere vijfde zaterdag van de maand uitgezonden tussen 21.00 en 00.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: v.l.n.r. Frederik Tijssen, Lennart Bader en Niels Tenhagen (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 2 maart 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×