Gemeenteraad krijgt bezoek van Schiphol

Op donderdag 23 maart gaan vertegenwoordigers van Schiphol van 20.00 tot 22.00 uur in gesprek met de gemeenteraadsleden over de toekomst van Schiphol en de relatie met de omgeving. Dit alles in het kader van het Raads Informatief Overleg.
Aanleiding voor het bezoek aan de gemeenteraad is het groot onderhoud van de Kaagbaan dat op 18 maart aanstaande van start gaat. De gemeenteraad krijgt tijdens de bijeenkomst van 23 maart een toelichting op het onderhoud. Maar het bezoek van Schiphol is vooral bedoeld om met de gemeenteraad van gedachten te wisselen over voor Aalsmeer relevante thema’s rond de toekomstige ontwikkeling van Schiphol. 

Bent u geïnteresseerd? De bijeenkomst in de Raadzaal van het gemeentehuis is openbaar. U bent als toehoorder van harte welkom om de bijeenkomst op de publieke tribune bij te wonen. U kunt de bijeenkomst ook volgen via de livestream vanaf de gemeentelijke website of achteraf terug kijken. 

Heeft u onderwerpen of vragen die u graag aan bod ziet komen, dan kunt u deze doorgeven via griffie@aalsmeer.nl, bij voorkeur vóór dinsdag 21 maart.

Foto: Schiphol by evening

Gepubliceerd: 14 maart 2017 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×