Hoe ervaart u de gemeente Aalsmeer?

De gemeente vindt het belangrijk dat u prettig woont, leeft en recreëert in Aalsmeer. Zij horen graag hoe de gemeente wordt ervaren. Welke dingen gaan goed en zijn er zaken zijn die beter kunnen? Daarom houdt de gemeente voor de derde keer een gemeentepeiling: een groot onderzoek onder Aalsmeerders van 18 jaar en ouder. Het zou zo maar kunnen dat ook u een verzoek krijgt om de enquête in te vullen.

5.000 inwoners aangeschreven
In de gemeentepeiling kunnen inwoners zich uitspreken over allerlei onderwerpen, zoals veiligheid, woonomgeving, sport, cultuur, afval en verkeer. Er worden vragen over feitelijkheden gesteld, zoals bezoek aan voorzieningen of lidmaatschap, maar ook waarderingen (rapportcijfers), suggesties en toelichtingen. Er zijn zo’n 5.000 inwoners aangeschreven om een (digitale) enquête in te vullen.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?
De gemeente laat de gegevens verwerken en analyseren. De uitkomsten worden gerapporteerd aan het gemeentebestuur, waarna de geënquêteerden en alle andere inwoners op hoofdlijnen worden geïnformeerd. De gemeente hoopt met de enquête Hun inbreng beter op wensen van inwoners in te kunnen spelen.

Bron: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 27 maart 2017 om 21:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×