NLDoet op kinderboerderij Boerenvreugd

Ook dit jaar neemt Stichting Kinderboerderij Aalsmeer weer deel aan NLDoet. Een aantal vrijwilligers van Ons Tweede Thuis, Gamma Aalsmeer, CDA Aalsmeer-Kudelstaart en Lions Club Aalsmeer heeft zich reeds aangemeld om op 10 en 11 maart bij kinderboerderij Boerenvreugd te komen helpen. Ook hebben zich enkele individuele enthousiastelingen gemeld.

Er zijn ook dit jaar genoeg klusjes en klussen te doen. De carport wordt dichtgezet aan de zijde van het voetpad. Het zand in de zand-waterspeelplaats moet gezeefd worden en aangevuld met vers zand. Voor het tentoonstellen van enkele oude werktuigen willen we graag grindperkjes maken. Het hekwerk tussen de gele en blauwe weide moet afgemaakt worden en er is nog wat overig straatwerk te doen. Er is ook tijd om aan het nieuwe konijnenverblijf te werken.

Natuurlijk worden onze gastklussers goed verzorgd. Stichting Kinderboerderij Aalsmeer werkt al vanaf het begin mee met NLDoet. De begeleiding van de werkzaamheden is in handen van ervaren eigen vrijwilligers.

Foto: een groep vrijwilligers (eigen foto SKA)

Gepubliceerd: 4 maart 2017 om 15:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×