Op zoek naar sportief en muzikaal talent in ‘Let’s Go’

Kim en Laurens praten vrijdag over de Schoolatletiek dag. Die vindt op 15 april plaats bij Atletiek Vereniging Aalsmeer. Een aantal atleten van AVA komt samen met hun trainers langs in de studio. Kim is benieuwd wat atletiek precies is en wat maakt iemand een goede atleet? Dus heb je nog tips nodig voor 15 april? Luister dan vrijdag naar ‘Let’s Go’ en kom alles te weten over atletiek! Het gaat vrijdag niet alleen over sport, maar ook over muziek. Heb jij muzikaal talent? Drumcorps Ophelia is namelijk op zoek naar nieuwe leden. Ze komen langs in de studio voor een oproep. Reden genoeg dus om aankomende vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur te luisteren.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 maart 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×