The Whatts treedt op in Bacchus

De Aalsmeerse band The Whatts is al sinds 1977 een begrip in Aalsmeer en omstreken. Bassist George van Es, gitarist André Alderden en drummer Peter Geleijn (de Whattsies van het eerste uur) zijn in 2012 – naar aanleiding van een muzikale reünie – versterkt met gitarist Bob Enthoven en sindsdien spelen de mannen weer de pannen van het dak met hun Whatts versie 2.0.

Gewhattsoneerd
The Whatts is een echte live band en de mannen weten met hun enthousiasme hun publiek prima te vermaken. De stijl van de band kenmerkt zich al vanaf het eerste uur door supersnelle rock dat wordt afgewisseld met stampende blues-klassiekers. Naast eigen werk worden tegenwoordig ook bekende en minder bekende hits door de mannen geheel op hun eigen wijze ‘gewhattsoneerd’ (d.w.z. omgezet in de kenmerkende Whatts-stijl). In 2014 werden The Whatts nog benoemd tot originele Pubrockband, een typering waar de mannen goed mee kunnen leven.

Waar? Cultureel Café Bacchus
Tijd: 21.00 uur (zaal open om 21.00 uur)
Toegangsprijs: uw gift

Foto: The Whatts (eigen foto)

Gepubliceerd: 22 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×