Broers Van Ommen treden op in 'Vrijdagavondcafé'

Naast de Twitterhit, de gezellige meezinger, de Soulshow-classic en een nummer 1 hit uit het Top 40 Hitarchief, natuurlijk ook Kirsten’s eigen Mini Magazine met lifestyle en uitgaantips in de regio. Ook te gast de toneelvereniging uit Kudelstaart, zij voeren binnenkort de klucht ‘Privé voor Twee’ op en komen vertellen waar deze opvoering over gaat. Zoals altijd ook heel veel muziek en deze week twee bijzondere gasten in de studio. Het zijn namelijk twee gitaar spelende broers, Tom en Bas van Ommen. Zij schrijven ook hun eigen teksten bij hun muziek. Natuurlijk gaan ze dat live laten horen in het altijd gezellige Vrijdagavondcafé, tussen 21.00 en 23.00 uur.

Gepubliceerd: 25 april 2017 om 10:00 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×