Radio Aalsmeer live bij handbaltopper in Volendam

Afgelopen zondag speelden de handballers van FIQAS/Aalsmeer een spannende wedstrijd tegen Volendam. In de eerste kruisfinale in de goed gevulde Bloemhof veroverde de thuisclub tijdens een hectische slotfase een 23-21 overwinning. Een marge die zaterdag in de return de Volendammers gelegenheid biedt de zaak recht te trekken. Het blijft dus spannend welke ploeg zich gaat kwalificeren voor de ‘best of three’ om de landstitel tegen hoogstwaarschijnlijk OCI Lions, de huidige titelhouder. Radio Aalsmeer zal zaterdag live verslag doen van deze belangrijke wedstrijd. Eric Spaargaren zal met gast-commentator Glenn van der Laarse de wedstrijd verslaan. De uitzending is van 19.00 tot 21.00 uur.

Gepubliceerd: 26 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×