'Door de Mangel' op herhaling

Afgelopen maandag ontving Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ de vissende voetbaltrainer Ton Nisters. De drie kernwoorden die hij het best bij zichzelf vindt passen zijn: stressbestendig, geduldig en doorzetter. Ton was in zijn werkende leven grondwerktuigkundige en projectleider bij de KLM.  Heden ten dage is Nisters actief bij voetbalvereniging RKDES als trainer van de mini’s en als secretaris van visvereniging Vislust. De Kudelstaarter groeide op in Amsterdam-Noord en ging als 15-jarige aan de slag bij de KLM. Via interne opleidingen kwam hij uiteindelijk terecht op de afdeling die hij wilde. “Al kwam daar zelfs de rechter aan te pas”, vertelde Nisters. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Natuurlijk heeft Ton ook weer een nieuwe gast gevonden. De 168e gast in ‘Door de Mangel’ zal echter niet komende maandag, maar op 1 mei te horen zijn. Vanwege de meivakantie is aanstaande maandag een herhaling te horen van de uitzending op 9 januari jl. met dorpsdichter Marcel Harting. Hij werd uitgenodigd door Sam Keessen en die was benieuwd of hij alweer voldoende nieuwe gedichten had om een volgend boek uit te kunnen geven. Het antwoord op deze vraag maandag 24 april om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 april 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×