Jeugdsportfonds Aalsmeer ontvangt €3000 van Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn

Donderdag 20 april kreeg Jeugdsportfonds Aalsmeer een cheque van €3000,- overhandigd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Het Jeugdsportfonds Aalsmeer stelt zich ten doel dat kinderen van 4 tot 18 jaar moeten kunnen sporten. Coördinator Kim Veltman: “Dat geldt voor alle kinderen, dus ook voor kinderen uit gezinnen die zich dat financieel niet kunnen veroorloven.  Om een kind een jaar lang te kunnen laten sporten is 250 euro nodig. Met deze donatie van Rotary Aalsmeer-Uithoorn kunnen we dus voor twaalf kinderen meedoen aan sport in clubverband verzekeren.”

De leden van de Rotary CLub stellen zich onder het vaandel van Community Service dienstbaar op voor de lokale samenlevingen van Aalsmeer, Uithoorn en Ronde Venen. Gert-Jan Stoop van Community Service : “Die ondersteuning kan zowel door het fysiek verlenen van diensten als door een financiële  steun in de rug voor maatschappelijke instellingen, zoals het Jeugdsportfonds Aalsmeer.”

Op de foto: overhandiging cheque met v.l.n.r.: Ingeborg Couvee (coördinator Jeugdsportfonds), Gert-Jan Stoop (Rotary), Kim Veltman (coördinator Jeugdsportfonds) en Jaap Overbeek (voorzitter Rotary Aalsmeer-Uithoorn).

 

Gepubliceerd: 24 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×