Ruim 300 kavels op Kudelstaartse Veiling

De stichting Kudelstaart voor Kudelstaart organiseert op zaterdag 13 mei in Dorpshuis Kudelstaart een veilingavond. Tijdens deze avond komen er vele verschillende producten en diensten onder de hamer, in totaal zijn er maar liefst 300 kavels te veilen.

Kavels
In de aanbieding zijn onder meer een 4-persoons sloepentocht, een dag behangen en een dinerpakket. Ook komen er in verband met moederdag veel bloemen voorbij op deze Kudelstaartse veiling, maar ook aan de kinderen is gedacht met een speelgoedtrein, kinderboekenpakket en zelfs een kinderfeest in een Kielboot.

Bijdrage
De opbrengst van de veiling wordt verdeeld onder lokale verenigingen en clubs die aan de voorwaarden voldoen en voor 30 april een financieel onderbouwde aanvraag hebben ingediend via www.veilingkudelstaart.nl.

Op de foto: Het bestuur van Kudelstaart voor Kudelstaart met enkele van de 300 kavels. Achter vlnr: Hans Splinter, Arie Stolwijk, Eppo Buskermolen, Ton Hol. Vooraan: Ad Verburg, Marlouke Sparnaaij en Arie de Vos. Op de foto ontbreken: Aad van der Hoorn, Jan Bunnik en Sjaak van der Weijden.

Gepubliceerd: 24 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×