Kudelstaartse Veiling hoopt op 3 ton

De laatste week waarin Kudelstaarters kunnen bijdragen aan de veiling voor de lokale gemeenschap is aangebroken. Iedereen in Kudelstaart heeft thuis een formulier gekregen waarop ingevuld kan worden wat men wil bijdragen. Dat kan een geldbedrag zijn, een mooi product of een geinige (en toch handige) dienst. De bijdrage kan ingevuld worden op een eerder ontvangen formulier dat voor maandag 10 april moet worden ingeleverd. Dat kan in speciale bussen in het Winkelcentrum Kudelstaart bij Albert Heijn, Bakkerij Van Leeuwen en Gall & Gall.

Kavels
Inmiddels zijn al de nodige goederen en diensten binnen. Volgende week start het maken van kavels voor de zeventiende editie van de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Die vindt zoals gebruikelijk plaats in het Dorpshuis op zaterdagavond 13 mei en begint om 20.00 uur. De toegang tot deze gezellige dorpsontmoeting is gratis.

Drie ton
Tijdens de vorige zestien edities van de veiling die door de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart werden georganiseerd, werd zo’n 288.000 euro bijeengebracht. Voorzitter Arie de Vos hoopt dat in mei de grens van 3 ton uit alle veilingen tezamen kan worden overschreden.

Aanvragen
Uit de inkomsten van vorig jaar zijn inmiddels al tal van Kudelstaartse clubs, verenigingen en stichtingen blij gemaakt. Vandaar ook de naam van de veiling: Kudelstaart voor Kudelstaart.  Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

Foto: Bestuursleden Arie Stolwijk (l) en Arie de Vos (r) geven het goede voorbeeld. (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×