Lintjesregen Aalsmeer 2017

Op woensdag 26 april reikte burgemeester Nobel, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan 10 Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Een gedecoreerde ontving het lintje in gemeente Haarlemmermeer. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2017 ofwel  de ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling voor de lintjesregen. De sfeer in het gemeentehuis was feestelijk en ontspannen.

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau:

Mevr. M. Brouwer-Stenhuis (Marjan)
Mevrouw Brouwer ontvangt deze onderscheiding voor al haar activiteiten voor de promotie van de watersportsector in Aalsmeer en de regio als bestuurslid van Stichting Westeinderpromotie, de HISWA vereniging en Ondernemersplatform Hollandse Plassen.

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

Dhr. P. Deugd (Peter)
De heer Deugd ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij FNV Bondgenoten, de Vogelbescherming en De Zonnebloem.

Mevr. J.W. Kruijer-van der Jagt (José)
Mevrouw Kruijer ontvangt deze onderscheiding haar activiteiten voor het WeeKaatje, voetbalvereniging RKAV en thans voetbalvereniging FC Aalsmeer.

Dhr. H.M. Alderden (Hans)
De heer Alderden ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting Oud Aalsmeer, Stichting Historische Tuin Aalsmeer, de Erfgoedcommissie van gemeente Aalsmeer en Stichting de Bovenlanden Aalsmeer.

Dhr. C. Koolhaas (Kees)
De heer Koolhaas ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor de Christelijke Gereformeerde Kerk Aalsmeer, ouderenorganisatie de PCOB, de Voedselbank en Kringloopwinkel Dorcas.

Dhr. G. J. Meijerink (Gerard)
De heer Meijerink ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten bij Ijsclub Aalsmeer-Oost, de Bloemencorso van Buurtschap Oosteinderweg-Noord, RK Kerk Onze Lieve Vrouw van de Berg Karmel en Zwemvereniging Het Oosterbad.

Dhr. J. Kwak (Jan)
De heer Kwak ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor de Wijkraad Stommeer-Zuidoost, het Rode Kruis, de Basketball Vereniging Aalsmeer, de Voedselbank en KWF Aalsmeer.

Dhr. I. Mosselman (Iman)
De heer Mosselman ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor de Protestantse Gemeente Aalsmeer, Stichting Tsjernobyl kinderen Aalsmeer, de Ouderenvereniging Aalsmeer-Kudelstaart (OVAK) en de Klachtencommissie bij Zorgcentrum Aelsmeer.

Dhr. J. Schuit (Jan)
De heer Schuit ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor voetbalvereniging A.F.C. Nautilus, Kampeer Vereniging Amsterdam, de Federatie van kampeerterreinen Zandvoort en presentaties over WOII op de OBS Kudelstaart.

Dhr. P. Verhoek (Pim)
De heer Verhoek ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor de Christelijk Gereformeerde Kerk Aalsmeer, het Protestants Christelijke Onderwijs Aalsmeer, Hospice Kuria, de Interkerkelijke Gezinsdiensten, Stichting Alle-Dag-Kerk-Amsterdam, Verpleeghuis Rozenholm en de pleegzorg voor een oudere dame.

Mevr. G.B. de Vries-Millenaar (Grietje)
Mevrouw de Vries ontvangt deze onderscheiding voor haar activiteiten bij de protestantse gemeente Open Hof en de parochie Heilige Joannes de Doper in Hoofddorp. Zij heeft het lintje ontvangen in de gemeente Haarlemmermeer.

Bron en foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 april 2017 om 15:16 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×