Uniek bevrijdingsconcert 'Yes, We Meet Again!'

Als tegenhanger van de bevrijdingspopfestivals brengt Crown Theater Aalsmeer op vrijdag 5 mei een uniek bevrijdingsconcert. Het is de derde keer dat het theater de show ‘Yes, We Meet Again’ opvoert, na de succesvolle première in 2015 bij het vieren van 70 jaar vrijheid.

Het programma richt zich speciaal op de oudere doelgroep en belicht de hits uit de jaren 1930 tot 1945, uitgevoerd door huidige artiesten zoals onder meer Mariska van Kolck, Jasper Taconis en The Trioletters. Extra aandacht dit jaar voor de 100-jarige zangeres Vera Lynn. Radiopresentator Stefan Stasse heeft nieuwe wetenswaardigheden gevonden en zal het programma dit jaar presenteren.

Gedurende de bezetting waren muziek, film en theater het middel om samen te zijn en uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. In dit bevrijdingsconcert ziet en hoort u gedenkwaardige momenten. Muziek van het Leidseplein, Berlijn en Parijs e.a. Van Johnny en Jones, Marlène Dietrich, the Andrew Sisters, Glenn Miller. En Nederlandse hits als “Trees heeft een Canadees”. De foto en filmbeelden die worden vertoond op de theater brede led-muur zullen zeer indrukwekkend zijn. De show eindigt natuurlijk met het gezamenlijk zingen van Vera Lynn’s grootste hit: We’ll meet Again!

Het theaterconcert vindt plaats op vrijdag 5 mei om 15.00 uur in Crown Theater Aalsmeer. Kaarten kosten €26,50 en zijn verkrijgbaar via www.crowntheateraalsmeer.nl.

Foto: Vera Lynn zingt voor Engelse troepen (Daily Mirror)

Gepubliceerd: 26 april 2017 om 15:15 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×