Schrijf gedicht voor op Boomkwekerskerkhof

Het is inmiddels een prettige traditie geworden om in de eerste drie weekeinden van september gedichten te kunnen lezen op het Boomkwekerskerkhof. Dit jaar alweer voor de negende keer georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer.

In september verandert het Boomkwekerskerkhof in een gedichtentuin. Een wandeling in eigen tempo van gedachten langs de geestgronden van dichters uit Aalsmeer en omgeving. Dit jaar is het thema VLUCHT.

Iedere (hobby)dichter mag meedoen. U kunt uw poëzie insturen naar: haremakerjcp@hetnet.nl of naar Marijke Haremaker, Uranusstraat 13, 1431 XH Aalsmeer.
Vanwege het formaat op de standaards mag het gedicht niet langer zijn dan 14 regels, aangeleverd in het lettertype Garamond 24, regelafstand 1. Elke regel bevat niet meer dan 47 letters inclusief spaties.

Bron en foto: Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×