Spinning estafette op Raadhuisplein

Er staat weer een mooi evenement in Aalsmeer op stapel: zaterdag 24 juni, op de dag dat de jaarlijkse Bandjesavond plaats vindt, wordt er overdag op het Raadhuisplein een groots Spinning evenement georganiseerd. De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF Kankerbestrijding.

Samenwerking
De actieve lokale afdeling van het KWF, die voor de organisatie een helpende hand kreeg van Ondernemend Aalsmeer en de organisatoren van de Bandjesavond. Een logische samenwerking omdat die dag het podium, de toiletten en de horeca voor de Bandjesavond toch die dag al op het plein staan.

Bedrijfsteams en particulieren
Voor de Spinning Estafette zullen er 100 spinningfietsen, afkomstig van vier vrijwillig meewerkende sportscholen, geplaatst worden. Op de fietsen kunnen bedrijfsteams van 6 personen voor EUR 250,00 per fiets meedoen, maar ook kunnen particulieren of kleinere groepjes van 3-4 personen zich in het zweet trappen. Professionele spinninginstructeurs zullen vanaf het grote podium voor het gemeentehuis de deelnemers bezig houden met hun opzwepende ‘spinning muziek’.

Springkussen
Naast de spinningfietsen komt er een springkussen voor de allerkleinsten en een kinderparcours waar kinderen met stepjes of fietsjes rondjes kunnen maken. Voor de oudere jeugd en iedereen die maar wil staat er een ‘Holland Sport’ apparaat, waarop 4 fietsers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Foodstreet
Aan de zijkanten van het plein komen kraampjes, een foodstreet en de lokale horeca . Voor de deelnemende fietsers zal er ook nog een massagetent geplaatst worden waarin zij af en toe, door ervaren sportmasseurs, opgelapt kunnen worden.De inschrijving is begonnen en men kan zich via de mail als volgt inschrijven:
– bedrijfsteams: bedrijvenvoorkwf@ondernemendaalsmeer.nl
– particulieren op spinningvoorkwf@ondernemendaalsmeer.nl.

Vrijwilligers gevraagd
Dit mega evenement kan alleen plaatsvinden als er genoeg vrijwilligers zijn om mee te helpen. Wilt u een dag ‘in actie zijn’ voor het KWF om dit evenement mogelijk te maken, dan kunt u zich aanmelden en/of informatie krijgen via www.kwfaalsmeer.nl

Bron en foto: KWF Aalsmeer

Gepubliceerd: 17 april 2017 om 16:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×