Stichting Oud Aalsmeer in ‘Weekend Magazine’

Iedere zondag verzorgt een groep medewerkers tussen 14.00 en 17.00 uur het programma ‘Weekend Magazine’. Daarin veel aandacht voor de sport in de regio, maar ook de cultuur wordt nader bekeken aan de hand van de lokale evenementenkalender. Verder bespreekt Constantijn Hoffscholte iedere week een boek waarvan hij vindt dat het de aandacht verdient. Tevens is het deze zondag weer tijd voor de maandelijkse rubriek van Stichting Oud Aalsmeer en de presentatie is in handen van Margret van der Meer en Timo van Amstel, ondersteund door technicus Ed Zethof.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: www.stichtingoudaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 3 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×