DJ Van Aken te gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ Marlon van Diemen-Kreeft. De drie kernwoorden die het best bij haar passen zijn: enthousiast, doener en behulpzaam. Marlon is opgegroeid in Kudelstaart, maar woont tegenwoordig in Aalsmeer. Het heeft enkele omzwervingen gekost alvorens zij haar roeping wist te vinden. Eerst als schoonheidsspecialiste aan de slag, daarna de kinderopvang in om vervolgens een administratieve functie te bekleden. “Uiteindelijk ontdekte ik dat ik toch meer met mensen wilde werken”, aldus Van Diemen-Kreeft. Zij heeft nu twee bedrijfjes: ‘The Wellness Factory’, waar zij stoelmassages geeft en ‘Mamma Plaza’, waar zij aan de slag gaat met jonge moeders en kinderen. Daarnaast zit Marlon, die tijdens de uitzending werd bijgestaan door haar vader, ook in de gemeenteraad namens het CDA en is zij secretaris bij de SPIE.

DJ Van Aken
Natuurlijk wist Marlon heeft ook weer volgende schakel aan de ketting te vinden. De 166e gast in ‘Door de Mangel’ wordt René van Aken. Hij is bekend van House Of Beats. Marlon wil graag weten waar hij het enthousiasme vandaan haalt om jonge kinderen het DJ-vak bij te brengen. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 10 april vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×