‘Echt Esther’ zoekt mee met Werkschuit naar nieuwe plek

Twee bestuursleden van Stichting De Werkschuit schuiven donderdag aan bij ‘Echt Esther’. Marion de Jong en Margot Tepas kunnen alles vertellen over de creatieve workshops die je bij de Werkschuit kunt volgen. De aanleiding om deze gasten uit te nodigen is, dat de Werkschuit een nieuwe plek nodig heeft. In juli van dit jaar moet de Werkschuit na 29 jaar haar basis in het oude PTT-gebouw aan de Baccarastraat verlaten. Ruim vijf jaar wordt er nu al gezocht naar een vervangende, goed toegankelijke en betaalbare locatie. Dit is helaas nog steeds niet gelukt. Komt er niet snel een oplossing, dan dreigt Aalsmeer een instituut en een bron van creativiteit armer te worden.
Heeft u tips voor Margo en Marion of weet u een goede plek voor de Werkschuit? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Margot Tepas (eigen foto)

Gepubliceerd: 11 april 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×